19:51 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (385)
0 02
Βρείτε μας

Με λίγες ώρες να μένουν για την επιβολή των αυστηρών περιορισμών του δεύτερου lockdown στη χώρα, παρατηρείται αυξημένη κίνηση στα διόδια.

Ιδιαίτερα αυξημένη παραμένει ως αργά το βράδυ της Παρασκευής η κυκλοφορία των οχημάτων σε μεγάλους οδικούς άξονες της Αττικής, λίγες ώρες πριν το δεύτερο lockdown.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, 6:00 με 17:00 πέρασαν από τα διόδια Αθηνών - Κορίνθου και Αθηνών - Λαμίας συνολικά 43.996 οχήματα.

Πιο συγκεκριμένα, από τα διόδια της Αθηνών-Κορίνθου πέρασαν 22.780 και από τα αντίστοιχα της Αθηνών-Λαμίας, 21.216 αντίστοιχα.

Παράλληλα, όλη η Τροχαία είναι στους δρόμους για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας, ενώ τώρα παρατηρείται «έμφραγμα» στον Κηφισό, στην Πατησίων και στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Γενικότερα, αυξημένη η παραμένει η κυκλοφορία σε πολλούς οδικούς άξονες της Αττικής, όπως επισημαίνουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ).

Θέμα:
Lockdown (385)
Tags:
εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου, εθνική οδός, εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας, lockdown, Αθήνα, Περιφέρεια Αττικής, Αττική, μετακινήσεις, κίνηση, Διόδια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK