13:40 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1733)
0 02
Βρείτε μας

Για μη τήρηση των μέτρων προστασίας στην Αστυνομία έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος σημειώνοντας ότι πάνω από 550 αστυνομικοί έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα θετικοί στον κορονοϊό.

Σε καταγγελίες για μη τήρηση των μέτρων προστασίας στην Αστυνομία προσχώρησε μιλώντας στο MEGA ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος τονίζοντας πως υπάρχουν περιπτώσεις αστυνομικών που βγαίνουν θετικοί στον κορονοϊό και οι συνάδελφοι με τους οποίους έχουν έλθει σε άμεση επαφή δεν τίθενται σε καραντίνα.

Έτσι, υποστήριξε ότι υπάρχουν περισσότεροι από 550 αστυνομικοί που είναι θετικοί στον κορονοϊό πανελλαδικά, χωρίς όπως συμπλήρωσε, να προσμετρώνται οι στενές επαφές των κρουσμάτων και οι ασυμπτωματικοί.

«Έχουμε πρόβλημα. Σήμερα που μιλάμε πάνω από 550 αστυνομικοί είναι θετικοί στον κορονοϊό. [...] Δεν γίνεται σε ένα γραφείο να δουλεύουν τέσσερα άτομα, ο ένας να βγαίνει θετικός στον κορονοϊό και οι υπόλοιποι τρεις να συνεχίζουν να δουλεύουν και να μην μπαίνουν σε καραντίνα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γερακαράκος.

Παράλληλα, σημείωσε πως η καραντίνα προκαλεί προβλήματα στην ορθή λειτουργία της Αστυνομίας καθώς εδώ και μήνες έχει επιφορτιστεί με πρόσθετες αρμοδιότητες.

«Το έμψυχο υλικό έχει πρόβλημα. Δουλεύουμε συνεχώς» υπογράμμισε ο κ. Γερακαράκος.

Στο πλαίσιο αυτό, σημείωσε πως ο ΕΟΔΥ, δεν μπόρεσε να υποστηρίξει τη διενέργεια τεστ, γιατί αποτελεί έναν «μεγάλο οργανισμό». 

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1733)
Tags:
αστυνομικοί, αστυνομικός, αστυνομία, lockdown, κρούσματα, κρούσμα, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK