22:02 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (408)
0 0 0
Βρείτε μας

Διευκρινίσεις από τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, αναφορικά με τις πληροφορίες περί «κόφτη» στα SMS στο 13033.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, διαβεβαίωσε πως δεν τίθεται θέμα «κόφτη» στον αριθμό SMS στο 13033. 

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα, ο κ. Πιερρακάκης εμφανίστηκε κατηγορηματικά αρνητικός αναφορικά με την πιθανότητα να μπει περιορισμός στον αριθμό των μηνυμάτων που μπορεί να στέλνουν οι πολίτες για τις μετακινήσεις τους. 

«Δεν υπάρχει κανείς "κόφτης"», υπογράμμισε ο υπουργός και συμπλήρωσε πως «δεν κοιτάμε και δεν κοιτούσαμε τα δεδομένα αυτά».

Στόχος του 13033 είναι «να διευκολύνουμε τον κόσμο από το να τυπώνει χαρτιά και φόρμες», είπε.

Η κουβέντα περί «κόφτη» ξεκίνησε ύστερα από δηλώσεις που έκανε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Εάν το σύστημα δει ότι κάνει πολλές μετακινήσεις, μπορεί να τον κόψει, είχε σημειώσει σε χθεσινή του τοποθέτηση. Σε σημερινή του συνέντευξη στην ΕΡΤ, όπως, επανήλθε στο ζήτημα, έκανε λόγο περί λάθος έκφρασης και τόνισε πως δεν τίθεται ζήτημα «κόφτη».

Θέμα:
Lockdown (408)
Tags:
Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, 13033, SMS, lockdown
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK