18:35 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (373)
0 01
Βρείτε μας

Τι πρέπει να κάνει κανείς σε περίπτωση που δεν λάβει απαντητικό sms από το 13033 διευκρίνισε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γρηγόρης Ζαριφόπουλος.

Διευκρινίσεις για τα SMS στο 13033 έδωσε σήμερα, Τετάρτη, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γρηγόρης Ζαριφόπουλος.

Ο υφυπουργός, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ανέφερε πως μέχρι τώρα έχουν σταλεί πάνω από 4 εκατ. μηνύματα για μετακινήσεις ενώ στην πρώτη καραντίνα υπήρχαν 2,6 εκατ. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό σχετίζεται με το γεγονός πως στο πρώτο lockdown δεν υπήρχαν ανοιχτά σχολεία και οι πολίτες δεν ήταν τόσο εξοικειωμένοι με το 13033.

Κληθείς να απαντήσει για το τι πρέπει κάνουμε αν δεν λάβουμε απάντηση από το 13033, είπε πως αυτό μπορεί να συμβεί αν βρισκόμαστε σε μέρος που δεν έχει καλό σήμα και πως αν δεν πάρουμε απάντηση, πρέπει να ξαναπροσπαθήσουμε.

Ακόμη, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει χρέωση για το μήνυμα στο 13033 και πως αν κάποιοι έχουν φραγή σε 5ψηφια, πρέπει να επικοινωνήσουν με τον πάροχό τους.

Σχετικά με τα προβλήματα στην τηλεκπαίδευση δήλωσε πως είναι ήδη ομαλή η λειτουργία και ότι δεν έπεσε το ίντερνετ όπως αναφέρθηκε, αλλά η συγκεκριμένη πλατφόρμα της συγκεκριμένης εταιρείας είχε προβλήματα πανευρωπαϊκά.  

Τέλος, επανέλαβε πως πρέπει όλοι να επιδείξουμε ατομική ευθύνη και να περιορίσουμε τις άσκοπες μετακινήσεις.

Θέμα:
Lockdown (373)
Tags:
απαγόρευση κυκλοφορίας, κορονοϊός, Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, μήνυμα, μετακινήσεις, μετακίνηση, SMS
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK