00:33 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1980)
0 02
Βρείτε μας

Συγκλονίζει η ανάρτηση γιατρού του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος περιγράφει τις δύσκολες μάχες που δίνει το προσωπικό.

Γιατρός στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης περιγράφει τη δύσκολη μάχη που δίνουν ο ίδιος και οι συνάδελφοί του, τη στιγμή που οι κλίνες στη ΜΕΘ γεμίζουν σε λίγες ώρες και οι εισαγωγές αυξάνονται.

Όπως αναφέρει, η Β ΜΕΘ του νοσοκομείου τέθηκε στη μάχη κατά της COVID-19, σε μόλις 14 ώρες, όμως, είχαν γεμίσει όλες οι κλίνες. 

«Δεχόμενη τεράστια πίεση τόσο από τη γενική εφημερία του ΓΝ «Γ. Παπανικολάου» όσο και από νοσοκομεία γειτονικών νομών» εξηγεί ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Αν δεν πιστεύετε στη σοβαρότητα της κατάστασης, καλό είναι να συνηθίσετε στο άκουσμα της λέξης «ψεκασμένοι. Δεν υπάρχει άλλη αλήθεια, η COVID-19 υπάρχει και οι ηλικίες που νοσούν σοβαρά είναι αρκετά πιο χαμηλές, ίσως επειδή η διασπορά του στον γενικό πληθυσμό είναι τεράστια». 

Παρότι, όπως είπε, η μάχη κερδήθηκε χθες χάρη στις προσπάθειες του προσωπικού, ωστόσο, όπως γράφει, ο «πόλεμος μαίνεται με πολλές μάχες να 'ναι μπροστά μας».

«Εμείς, πρώτα ο Θεός, θα μαχόμαστε, εσείς; Θα κάνετε αυτές τις μάχες να έχουν αντίκρισμα; Θα πιστέψετε επιτέλους για να τηρήσετε τα μέτρα;»
Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1980)
Tags:
νοσοκομείο, κρούσματα, κρούσμα, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK