05:34 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Απολογούνται σήμερα η 15χρονη κόρη του θύματος, που κατηγορείται για ηθική αυτουργία και ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της που κατηγορείται για συναυτουργία.

Σε απολογία προχωρούν σήμερα στις 12 το μεσημέρι οι δύο ανήλικοι που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα τα ξημερώματα της Πέμπτης. 

Συγκεκριμένα απολογούνται η 15χρονη κόρη του θύματος, που κατηγορείται για ηθική αυτουργία και ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της που κατηγορείται για συναυτουργία.

Υπενθυμίζεται πως οι ανήλικοι συνελήφθησαν σε τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας για εξακρίβωση στοιχείων την περασμένη Κυριακή, δίπλα στον σταθμό των ΚΤΕΛ Σερρών καθώς σκόπευαν να διαφύγουν για τη Ρουμανία.

Στη δολοφονία συμμετείχε και τρίτος ανήλικος, ένας 16χρονος ελληνικής καταγωγής ο οποίος παραδόθηκε λίγες μέρες αργότερα, απολογήθηκε και ήδη προφυλακίστηκε.

Η προφυλάκιση αυτή ίσως κρατήσει έως έξι μήνες και σε περίπτωση καταδίκης από την τακτική δικαιοσύνη η ποινή δεν μπορεί να υπερβεί τα οκτώ χρόνια.

Ο δικηγόρος του 16χρονου είχε αναφέρει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι ο πελάτης τους δεν έχει καμία εμπλοκή στον φόνο.

Υποστήριξε δε πως βρέθηκε σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να κάνει κάτι για να αποτρέψει τη δολοφονία.

Tags:
δολοφονία, προφυλάκιση, έγκλημα, Αγία Βαρβάρα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK