06:45 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1973)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό χτες, ενώ λίγο αργότερα, το βράδυ της Τετάρτης, μεταφέρθηκε με εροσκάφος C-130 της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας από τα Τίρανα για νοσηλεία στην Αθήνα.

Όπως μετέδωσε τo Sputnik χτες, οι γιατροί στα Τίρανα έκριναν αναγκαία τη μεταφορά και νοσηλεία του σε εξειδικευμένη κλινική στην Ελλάδα, δεδομένου του προχωρημένου της ηλικίας του, αλλά και κάποιων χρόνιων προβλημάτων υγείας.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» επισημαίνει πως ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, νοσηλεύεται με κορονοϊό σε κλίνη ΜΕΘ.

«Ο Αρχιεπίσκοπος παρουσιάζει ήπια συμπτώματα από το αναπνευστικό σύστημα και χαμηλό πυρετό», ενώ «η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή και ελεγχόμενη επί του παρόντος».

Υπενθυμίζεται πως αεροσκάφος το C-130 είναι εξοπλισμένο με ειδική μονάδα και μεταβαίνει στα Τίρανα κατόπιν συγκατάθεσης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1973)
Tags:
μονάδα εντατικής θεραπείας, εντατική, Ευαγγελισμός, ΜΕΘ, κορονοϊός, αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος Αλβανίας, Αλβανία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK