18:26 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1760)
0 0 0
Βρείτε μας

Δραματική προειδοποίηση από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, ο οποίος επισκέπτεται νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Δραματική προειδοποίηση από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να πραγματοποιήσεις επισκέψεις σε δημόσια νοσοκομεία.

«Η κατάσταση είναι τραγική στη Θεσσαλονίκη», είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους. Έκανε λόγο για «υγειονομικό πόλεμο» και προειδοποίησε πως  εξαντλούνται, όχι μόνο οι υποδομές του συστήματος αλλά και οι εφεδρείες. 

«Ενημερωθήκαμε ότι ετοιμάζονται από το Σάββατο να γίνουν αεροδιακομιδές περιστατικών για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, όμως ο ιός εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και εκεί δεν υπάρχουν ΜΕΘ. Ως εκ τούτου, σε 10 μέρες όπως πάμε το Ε.Σ.Υ. θα ηττηθεί από τον κορονοϊο για αυτό θα πρέπει όλοι μας με αίσθημα κοινωνικής και ατομικής ευθύνης να τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας, πια ο σώσων εαυτό σωθείτο. Εμείς είμαστε οι άνθρωποι που ασκούμε την πιο σκληρή κριτική στην κυβέρνηση. Αλλά τώρα πια πρέπει να αυτoπροστατευτούμε. Το σύστημα δεν αντέχει» είπε, σύμφωνα με το τοπικό μέσο grtimes.

Ερωτώμενος για το ένα υπάρχει περίπτωση να καταρρεύσει πανελλαδικά ή μεμονωμένα στη Θεσσαλονίκη το σύστημα, απάντησε: «Εμείς πιστεύουμε ότι το σύστημα, σύμφωνα με τα αυξητικά στοιχεία που βλέπουμε και σε όλη τη χώρα, σε δέκα μέρες δεν θα αντέξει».

«Δυστυχώς είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση. Δίνουμε τη μάχη όσο καλύτερα μπορούμε».
Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1760)
Tags:
Θεσσαλονίκη, κρούσματα, κρούσμα, κορονοϊός, ΕΣΥ, ΠΟΕΔΗΝ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK