02:29 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Από
0 52
Βρείτε μας

Μερικές δεκάδες άτομα έχουν μπει στον χώρο του Πολυτεχνείου, με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός στις Αρχές, οι οποίες προχώρησαν νωρίτερα σε προσαγωγές ατόμων.

Δύο γυναίκες επιχείρησαν να δώσουν τρόφιμα στα άτομα που βρίσκονται μέσα στο Πολυτεχνείο όταν παρενέβησαν οι Αρχές οι οποίες έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές ατόμων.

Οι γυναίκες είχαν τα πράγματα σε δύο τσάντες, ενώ οι αστυνομικοί τις σταμάτησαν εκτός των ορίων του ιδρύματος και στη συνέχεια τις οδήγησαν στο περιπολικό για την προσαγωγή τους. Λίγο αργότερα προσήχθησαν ακόμα τρία άτομα.

Προσαγωγές έξω από το Πολυτεχνείο
© Sputnik
Προσαγωγές έξω από το Πολυτεχνείο

Σημειώνεται ότι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται τόσο στην οδό Πατησίων όσο και στην οδό Στουρνάρη καθώς εντός του χώρου του ιδρύματος, στο προαύλιο, βρίσκονται περίπου 40 άτομα.

Πολυτεχνείο
© Sputnik
Προσαγωγές έξω από το Πολυτεχνείο

Χθες, υπήρξε η ενημέρωση μέσω ιστοσελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου ότι τα άτομα εισήλθαν στο Πολυτεχνείο προκειμένου να το κρατήσουν ανοιχτό και να πραγματοποιηθούν οι τριήμερες εκδηλώσεις μνήμης.

Προσαγωγές ατόμων έξω από το Πολυτεχνείο
© Sputnik
Προσαγωγές ατόμων έξω από το Πολυτεχνείο

Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται ότι στον σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ. ήταν ο αποκλεισμός του χώρου του Πολυτεχνείου από το βράδυ της Πέμπτης, ενώ έχει αποφασιστεί να αναπτυχθούν περίπου 5.000 αστυνομικοί σε όλη την Αττική, να εμποδιστούν οι συγκεντρώσεις.

Επίσης, θα επιτηρούνται τα πανεπιστημιακά ιδρύματα, θα είναι παντού περιπολίες, ενώ θα υπάρξει συγκεκριμένο πρωτόκολλο για την κατάθεση στεφάνων με την τήρηση κανόνων για την προστασία από τον κορονοϊό.

Tags:
προσαγωγές, επέτειος, Ελληνική Αστυνομία, Πολυτεχνείο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK