23:59 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1980)
0 0 0
Βρείτε μας

O καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας ενημέρωσε διεξοδικά την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την εξέλιξη της πανδημίας κατά την σημερινή τους συνάντηση.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε σήμερα 13 Νοεμβρίου με τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος προέβη σε λεπτομερή ενημέρωσή της όσον αφορά την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, η κα Σακελλαροπούλου ζήτησε από τον καθηγητή να μεταφέρει τις θερμές ευχαριστίες της τόσο στα μέλη της επιτροπής εμπειρογνωμόνων για τον ιό όσο και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό το οποίο καλείται σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες να ανταπεξέλθει στη σφοδρή πίεση που έχει δημιουργήσει η υγειονομική κρίση.

Κατόπιν της ενημέρωσης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημείωσε την απόλυτη ανάγκη πιστής εφαρμογής των μέτρων που αποφασίζονται, προτάσσοντάς τον ως μοναδικό δρόμο για τον περιορισμό των μολύνσεων. Παράλληλα, σημείωσε ότι οι εβδομάδες που έρχονται είναι κρίσιμες για όλους μας. 

Έτσι σύμφωνα με την κα Σακελλαροπούλου τόσο πολίτες όσο και Πολιτεία υποχρεούνται να κάνουν το καλύτερο που μπορούν ώστε να αναχαιτιστεί η πανδημία και να επανέλθει η ομαλότητα.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1980)
Tags:
lockdown, μάσκα, μέτρα προστασίας, κορονοϊός, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Σωτήρης Τσιόδρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK