03:29 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (408)
0 0 0
Βρείτε μας

Έκλεισαν πριν καν προλάβουν να ανοίξουν τα καταστήματα πώλησης χριστουγεννιάτικων ειδών. Λύση για τους καταναλωτές τα e-shop.

Μεγάλο «θύμα» του lockdown που έχει επιβληθεί στη χώρα είναι και τα εποχιακά καταστήματα που δεν… πρόλαβαν καν να ανοίξουν.

Τα Χριστούγεννα μπορεί να πλησιάζουν, ωστόσο τα καταστήματα που πωλούν τα είδη στολισμού παραμένουν κλειστά, εναρμονιζόμενα με το κλείσιμο όλων των καταστημάτων λιανικού εμπορίου για όσο διάστημα είναι σε ισχύ η καραντίνα.

Τα καταστήματα ετοιμάζονταν να ανοίξουν, προσβλέποντας σε μείωση της φετινής χασούρας, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό ούτε τώρα.

Ιδιοκτήτης τέτοιου καταστήματος είναι και ο κ. Αντώνης Παυλουδάκης, ο οποίος μίλησε στο MEGA προ ημερών αναφορικά με τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει ο κλάδος εκφράζοντας την αγωνία του.

«Είναι λυπηρό αυτό που βιώνουμε όλοι. Το κόστος εμπορευμάτων θα απαξιωθεί. Τα e-shops βοηθάνε, αλλά ο κόσμος δεν έχει εξοικειωθεί ακόμα» είπε, ενώ επεσήμανε πως δεν υπάρχει ενημέρωση του κλάδου για το πώς θα αποζημιωθούν.

Λύση στους καταναλωτές δίνουν τα e-shops, από τα οποία μπορούν να προμηθευτούν όλα όσα επιθυμούν.

 

 

Θέμα:
Lockdown (408)
Tags:
χριστουγεννιάτικο δέντρο, e-shopping, e-shop, Χριστούγεννα, lockdown
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK