01:20 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (415)
0 01
Βρείτε μας

Μαραθώνια ήταν η σύσκεψη των λοιμωξιολόγων που εξετάζει το τι μέλλει γενέσθαι με τα δημοτικά σχολεία από τη Δευτέρα και παρότι οι ανακοινώσεις αναμένονταν σήμερα, Παρασκευή, τελικά μεταφέρθηκαν για το Σάββατο.

Αναβολή για το Σάββατο πήραν οι ανακοινώσεις για το εάν θα κλείσουν τα δημοτικά σχολεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sputnik, η εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων ήταν να κλείσουν τα δημοτικά σχολεία σε όλη τη χώρα.

Κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία του κορονοϊού, το απόγευμα της Παρασκευής, ανακοινώθηκε πως η συνεδρίαση της επιτροπή εμπειρογνωμόνων δεν είχε ολοκληρωθεί ακόμη και ως εκ τούτου οι ανακοινώσεις για τα δημοτικά μετατίθενται για αύριο, Σάββατο.

Η επιτροπή των ειδικών επρόκειτο να υποβάλλει την πρότασή της στην κυβέρνηση που θα λάβει και τις τελικές αποφάσεις. Τις ανακοινώσεις θα κάνει η υπουργός Παιδείας αύριο, Σάββατο 14 Νοεμβρίου, όπως έγινε γνωστό κατά την έναρξη της σημερινής ενημέρωσης από το υπουργείο Υγείας.

Τι θα γίνει με τα δημοτικά σχολεία από τη Δευτέρα

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων συνεδρίασε μέχρι αργά το απόγευμα της Παρασκευής. Η εισήγηση των ειδικών προς την κυβέρνηση φέρεται να ήταν το κλείσιμο των δημοτικών σχολείων σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Sputnik.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό πως η επιτροπή των ειδικών του Υπουργείου Υγείας εξέταζε τα εξής τρία σενάρια:

  • Κλείσιμο των σχολείων στη Θεσσαλονίκη και σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.
  • Κλείσιμο των σχολείων στις επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές.
  • Πανελλαδικό κλείσιμο.
Θέμα:
Lockdown (415)
Tags:
κλειστά σχολεία, σχολείο, Νίκη Κεραμέως, δημοτικό σχολείο, lockdown
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK