00:25 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1727)
0 0 0
Βρείτε μας

Η διοίκηση του «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center» ενημέρωσε την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την απόφασή του με στόχο να απελευθερωθούν κλίνες νοσηλείας και ΜΕΘ στα δημόσια νοσοκομεία για τους ασθενείς με COVID-19.

Πενήντα κλίνες νοσηλείας και 14 κλίνες Μονάδας Εντατικής Θεραπείας για ασθενείς με κορονοϊό θα διαθέσει για την κάλυψη των αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας, το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, για την απόφαση που ελήφθη ώστε να απελευθερωθούν κλίνες νοσηλείας και ΜΕΘ στα δημόσια νοσοκομεία για τους ασθενείς με COVID-19, η διοίκηση του «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center» έχει ήδη ενημερώσει την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από την πρώτη ημέρα εμφάνισης της πανδημίας, το «Ερρίκος Ντυνάν» αναπροσάρμοσε τα υπάρχοντα σχέδια έκτακτης ανάγκης και δημιούργησε την Ομάδα Διαχείρισης Πανδημίας, η οποία συνεδριάζει καθημερινά και λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας των ασθενών, του προσωπικού και των οικογενειών τους.

«Το "Ερρίκος Ντυνάν", έχοντας λάβει την παγκοσμίου εμβέλειας διαπίστευση JCI, εγγυάται για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει καθώς για την ασφάλεια των ασθενών και του προσωπικού του. Με τις άρτιες υποδομές του, πρωτίστως όμως με το υψηλής κατάρτισης ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, θα είναι αρωγός στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας» σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1727)
Tags:
διασωληνωμένοι, ΜΕΘ, κρούσματα, COVID-19, πανδημία, κορονοϊός, νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, Ερρίκος Ντυνάν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK