06:11 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (355)
0 02
Βρείτε μας

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων σε ανακοίνωσή της αναφέρεται στη φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου που λαμβάνει χώρα υπό πολύ διαφορετικές συνθήκες.

Στις φετινές «ειδικές συνθήκες» της επετείου του Πολυτεχνείου αναφέρεται με ανακοίνωσή της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

«Οι φετινές ειδικές συνθήκες, που επέβαλε η πανδημία, στέρησαν από την Ένωση την ευκαιρία να τιμήσει, όπως θα έπρεπε, τους αγώνες του Λαού μας ενάντια στην τυραννία, να αποδώσει την οφειλόμενη τιμή στους νεκρούς του Πολυτεχνείου» αναφέρει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων σε ανακοίνωσή της.

Υπενθυμίζουν ακόμη πως η Δημοκρατία είναι ένα αγαθό, που για τη διατήρησή του απαιτείται η διαρκής επαγρύπνηση.

«Οι αξίες, οι αρχές, οι θυσίες της γενιάς εκείνης μένουν ανεξίτηλες στις μνήμες των ανθρώπων και αποτελούν ιστορική παρακαταθήκη και πηγή έμπνευσης για τους σύγχρονους Έλληνες. Η Δημοκρατία είναι ένα αγαθό, που για τη διατήρησή του απαιτείται η διαρκής επαγρύπνηση και ο καθημερινός αγώνας μέσα στην οικογένεια, μέσα στην κοινωνία, μέσα στον χώρο εργασίας. Για τους δικαστές και εισαγγελείς της χώρας τα μηνύματα του Πολυτεχνείου παραμένουν πάντα επίκαιρα» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πριν δύο ημέρες η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων χαρακτήρισε αντισυνταγματική τη γενική απαγόρευση συναθροίσεων ενόψει Πολυτεχνείου, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη απόφαση «θα πρέπει άμεσα να ανακληθεί».

 

 

Θέμα:
Lockdown (355)
Tags:
Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, εισαγγελείς, δημοκρατία, Πολυτεχνείο, κορονοϊός, δικαστές
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK