22:17 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ακριβώς πριν από έναν χρόνο, ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ ταξίδεψε στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Βοστώνη, για να λάβει τη θεραπεία του χρειαζόταν. Το ευχαριστήριο μήνυμα της οικογένειάς του.

Καλύτερα μέρα με τη μέρα είναι η κατάσταση της υγείας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ που πάσχει από μια νωτιαία μυϊκή ατροφία, τύπου 1.

Η συγκεκριμένη σπάνια εκφυλιστική νόσος προκαλεί υποτονία σε χέρια και πόδια, ενώ επίσης προσβάλλει και το μυϊκό σύστημα του ανθρώπου.  

Σαν σήμερα, πριν από έναν χρόνο, ο Παναγιώτης-Ραφαήλ έφθασε στην Αμερική για να ξεκινήσει τη γονιδιακή θεραπεία που τόσο είχε ανάγκη.

Όπως αναφέρει η οικογένειά του με ανάρτηση σε σελίδα στο Facebook, ο μικρός ήρωας συνεχίζει να δυναμώνει, ενώ έναν χρόνο μετά τα αποτελέσματα είναι εμφανή.

Πέρυσι τέτοια μέρα φτάναμε στην Αμερική χάρη στην αγάπη σας. Ο μικρός μας Παναγιώτης Ραφαήλ συνεχίζει να δυναμώνει. Ενα...

Δημοσιεύτηκε από Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ στις Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020
«Κάθε μέρα προσπαθεί με σκληρή δουλειά και φυσικοθεραπείες αλλά το χαμόγελο δεν φεύγει από τα χείλη του. Σας ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά, αυτή η πρόοδος οφείλεται σε σας. Να είστε όλοι καλά και να προσέχετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας!!» τονίζει η οικογένεια του μικρού.
Tags:
ΗΠΑ, viral, συγκίνηση, νόσος, οικογένεια, γονείς, αγόρι, παιδί, Παναγιώτης-Ραφαήλ, Παναγιώτης - Ραφαήλ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK