03:27 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1980)
0 02
Βρείτε μας

Η ενημέρωση έγινε από την καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον επίκουρο καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη.

Χωρίς τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, πραγματοποιήθηκε σήμερα η καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα και στη σκιά των αυξημένων ημερήσιων θανάτων.

Ο κ. Χαρδαλιάς είχε έκτακτη τηλεδιάσκεψη εκείνη την ώρα, με ομολόγους του της Ε.Ε. στο πλαίσιο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού (RescEU), ενώ θα συμμετάσχει κανονικά στην ενημέρωση της Παρασκευής.

Στην ενημέρωση συμμετείχαν η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης. Ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης για ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1980)
Tags:
COVID-19, κορονοϊός, Βάνα Παπαευαγγέλου, Γκίκας Μαγιορκίνης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK