09:46 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1833)
0 0 0
Βρείτε μας

Τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με την κρισιμότητα που επικρατεί με την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα, κρούει Έλληνας γιατρός.

Ο γιατρός Ευάγγελος Καϊμακάμης που εργάζεται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, προτρέπει τους Έλληνες να μείνουν όλοι στα σπίτια τους καθώς η κατάσταση με τον κορονοϊό έχει ξεφύγει.

Πιο συγκεκριμένα, στην μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook τονίζει πως αρχικά πως είμαστε εδώ και πολύ καιρό σε καθεστώς πολέμου, ενάντια σε έναν αόρατο εχθρό και «πλέον δεν δουλεύουμε στα όριά μας, αλλά πολύ πέρα από αυτά».
«Όλοι οι συνάδελφοί μου στην Α ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου δίνουν το 150% των δυνάμεών τους καθημερινά και είναι πλέον στα όρια της κατάρρευσης. Καύσιμό μας η επιτυχής έκβαση πολλών ασθενών μας όταν αποσωληνώνονται και μπορούν πάλι να μας μιλήσουν! Εφιάλτης μας η στιγμή που ο ασθενής μας χάνει τη μάχη με τον ιό και η αίσθηση του απόλυτου κενού όταν κλείνεις τα μηχανήματα μετά το μοιραίο και καλείσαι να ενημερώσεις τους συγγενείς» σημειώνει ο κ. Καϊμακάκης.

Επειδή λοιπόν, όπως λέει, η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον σοβαρά και μάλλον θα γίνει και ακόμα χειρότερη, «σας ικετεύω να μείνετε στα σπίτια σας όλοι και να τηρείτε ευλαβικά όλα τα μέτρα προστασίας».

Πολλοί φίλοι με ρωτούν πώς περνούμε αυτές τις μέρες στη ΜΕΘ. Λοιπόν, είμαστε εδώ και πολύ καιρό σε καθεστώς πολέμου,...

Δημοσιεύτηκε από Evangelos Kaimakamis στις Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020
«Βοηθείστε μας να προσφέρουμε τις ποιοτικές υπηρεσίες υγείας που έχουμε μάθει να κάνουμε. Προστατέψτε το ΕΣΥ! Και όσοι από εσάς πιστεύετε ακόμα πως όλα τούτα είναι ψέμα ή συνομωσία, κάντε μου τη χάρη και ξεγράψτε με από φίλο σας» καταλήγει ο γιατρός που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης και στη ΜΕΘ του «Παπανικολάου».
Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1833)
Tags:
ασθενείς, διασωληνωμένοι, ΜΕΘ, κορονοϊός, μονάδα εντατικής θεραπείας, εντατική, Θεσσαλονίκη, νοσοκομεία, νοσοκομείο, γιατρός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK