05:31 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (355)
0 01
Βρείτε μας

Ο καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας καταγγέλλει ότι τα μέλη της επιτροπής των λοιμωξιολόγων για τον κορονοϊό έχουν δεχθεί απειλητικά μηνύματα για την εισήγησή τους για το δεύτερο lockdown.

Απειλητικά μηνύματα και email για την εισήγηση για το lockdown δέχεται η επιτροπή των λοιμωξιολόγων για τον κορονοϊό, όπως καταγγέλλει το μέλος της, καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ, τα απειλητικά μηνύματα έχουν επώνυμο αλλά και ανώνυμο χαρακτήρα.

Για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας, ο κ. Χατζηχριστοδούλου υπογράμμισε ότι πλέον βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ, επισημαίνοντας ωστόσο πως κάποια από τα μέτρα θα παραμείνουν τον Δεκέμβριο αλλά και τον Ιανουάριο.

Ερωτηθείς για το αν μέχρι τον Ιανουάριο θα έχουμε ένα mini lockdown, ο καθηγητής τόνισε ότι θα πρέπει να γίνεται αυστηρή εφαρμογή των μέτρων.

«Ο εμβολιασμός αναμένεται στις αρχές του έτους αλλά ακόμη και τότε τα μέτρα προστασίας θα πρέπει να τηρούνται με θρησκευτική ευλάβεια» σχολίασε ο κ. Χατζηχριστοδούλου.

Αναφερόμενος τέλος, στα μέτρα για την επέτειο του Πολυτεχνείου, σημείωσε πως ήταν απαραίτητα για την προστασία της δημόσιας υγείας, χαρακτηρίζοντας τις αντιδράσεις των κομμάτων υπερβολικές.

«Κανένας δεν πρόκειται να μας στερήσει τις ελευθέριες μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Θέμα:
Lockdown (355)
Tags:
γιατροί, απειλές, lockdown, COVID-19, πανδημία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK