21:24 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1813)
0 01
Βρείτε μας

Τα παιδιά που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα σε κάποιο φροντιστήριο θα μπορέσουν να έχουν επιπλέον βοήθεια.

Ενισχυτική διδασκαλία μέσω τηλεκπαίδευσης θα μπορούν να έχουν οι μαθητές Γυμνασίου στα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Αγγλικά

Κριτήριο για την επιλογή-συμμετοχή των μαθητών στην Ενισχυτική Διδασκαλία αποτελεί η επίδοσή τους στο αντίστοιχο μάθημα.

Οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων οφείλουν να ενημερώσουν με κάθε πρόσφορο τρόπο τους γονείς - κηδεμόνες των μαθητών για την υποβολή των αιτήσεων-δηλώσεων μαθημάτων και να συλλέξουν ηλεκτρονικά τις σχετικές αιτήσεις-δηλώσεις. Αφού συγκεντρωθούν οι αιτήσεις συμμετοχής, με απόφαση συλλόγου διδασκόντων προτείνονται οι μαθητές που έχουν ανάγκη ενισχυτικής διδασκαλίας και συντάσσεται συγκεντρωτικό αρχείο υπό μορφή excel το οποίο υποβάλλεται ηλεκτρονικά στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στη συνέχεια, ο σύλλογος διδασκόντων κάθε σχολικής μονάδας εισηγείται στην οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τη δυνατότητα λειτουργίας της τέτοιων τμημάτων.

Δείτε αναλυτικά την Εγκύκλιο ΕΔΩ.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1813)
Tags:
μαθητές, Γυμνάσιο, φροντιστήρια, τηλεκπαίδευση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK