03:04 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Από
0 20
Βρείτε μας

Η μεγάλη ζήτηση φαίνεται να έβγαλε νοκ άουτ το e-shop των Jumbo που «κατεβάζει ρολά» έως τις 26 Νοεμβρίου λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών εν μέσω lockdown.

Υπομονή έως τις 26 Νοεμβρίου θα πρέπει να κάνουν οι καταναλωτές που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το e-shop των Jumbo καθώς η γνωστή αλυσίδα ανακοίνωσε το κλείσιμό του εξαιτίας του τεράστιου όγκου παραγγελιών. 

Όσοι επισκεφθούν το e-shop της μεγάλης αλυσίδας θα δουν το εξής μήνυμα: 

«Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ έως 26 Νοεμβρίου, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας».

Κύκλοι της εταιρείας ανέφεραν στο Sputnik ότι από τις πρώτες ημέρες της δεύτερης καραντίνας το e-shop δέχτηκε μεγάλο όγκο παραγγελιών κυρίως σε χριστουγεννιάτικα είδη αλλά και πολλές που αφορούσαν σε χαρτικά, γραφική ύλη και σχολικά είδη.

«Ειδικά τα τελευταία είδη τα χρειάζονται έντονα γονείς και μαθητές και με τα βιβλιοπωλεία κλειστά φιλτράρουμε εμείς αυτή την ανάγκη. Τα ίδια και με τα χριστουγεννιάτικα είδη. Οι περισσότεροι έχουν αρχίσει να στολίζουν. Πρέπει όταν ανοίξει ξανά το λιανέμποριο βιβλιοπωλεία και μαγαζιά με εποχικά είδη να είναι από τα πρώτα που θα πατήσουν το on» επισημαίνουν.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο και για «πρόβλημα με τις εταιρείες κούριερ», ωστόσο, όπως διευκρινίζουν, αυτό που συμβαίνει τώρα με την γνωστή αλυσίδα είναι συνολικό, δηλαδή απίστευτος όγκος παραγγελιών και ανεφοδιασμός εν μέσω καραντίνας και κούριερ.

Tags:
παραγγελία, e-shop, Jumbo
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK