08:57 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

«Τρωκτικά και κατσαρίδες είστε εσύ και το σινάφι σου» έγραψαν τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας στον τοίχο του σπιτιού της Αλεξίας Έβερτ.

Παρέμβαση στο σπίτι της Αλεξίας Έβερτ πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας μετά τα σχόλιά της για διαδηλωτές του ΚΚΕ που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου.

Συγκεκριμένα, μέλη της αναρχικής συλλογικότητας έγραψαν στον τοίχο του σπιτιού «τρωκτικά και κατσαρίδες είστε εσύ και το σινάφι σου», δημοσιεύοντας και τη σχετική φωτογραφία, μαζί με την ανακοίνωση, στην ιστοσελίδα τους.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Τα παράσιτα αυτής της κοινωνίας δεν είμαστε εμείς, δεν είναι όποιος/α μάχεται και αγωνίζεται για τη ζωή και την ελευθερία, είναι όλοι/ες αυτοί/ες που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς, η κάθε Έβερτ και ο κάθε Μπακογιάννης».

Υπενθυμίζεται πως χθες, Τετάρτη, την παραίτηση της Αλεξίας Έβερτ, αντιδημάρχου Αθηναίων στον τομέα της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ζήτησε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Αιτία στάθηκε ο σάλος που δημιουργήθηκε μετά το σχόλιο που έκανε η κα Έβερτ για την κινητοποίηση του ΚΚΕ, παρά την απαγόρευση των συγκεντρώσεων, κατά την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

«Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με κατσαρίδες και τρωκτικά. Έτσι ήταν, έτσι είναι, έτσι θα 'ναι!» έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook η αντιδήμαρχος.

Tags:
Ρουβίκωνας, Πολυτεχνείο, ΚΚΕ, Αλεξία Έβερτ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK