02:35 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 02
Βρείτε μας

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν από τον «Ευαγγελισμό» για την κατάσταση υγείας του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου.

Σταθερή επί του παρόντος και ελεγχόμενη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν από το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Υπενθυμίζεται πως ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, εισήχθη σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με διάγνωση COVID-19 και νοσηλεύεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ).

Χάρης Κονιδάρης: Ανέβασε πυρετό

Όπως γνωστοποίησε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής, Χάρης Κονιδάρης, παρότι το πρωί που διακομίσθηκε στον «Ευαγγελισμό» ήταν απύρετος, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ανέβασε το απόγευμα πυρετό 38, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζει κάποιο άλλο σύμπτωμα. 

«Η μεταφορά του Αρχιεπισκόπου σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους» δήλωσε ο κ. Κονιδάρης, ο οποίος σημείωσε ότι ακόμη είναι άγνωστο πώς ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος νόσησε.

«Πιθανότατα ο Αρχιεπίσκοπος ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού είτε το περασμένο Σαββατοκύριακο είτε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, καθώς είχε υποβληθεί σε τεστ το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, το οποίο είχε βγει αρνητικό. Σε τεστ υποβλήθηκε και το περασμένο Σάββατο, δύο ώρες πριν συναντήσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη» διευκρίνισε. 

 

Tags:
πυρετός, κορονοϊός, Ευαγγελισμός, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK