07:08 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 12
Βρείτε μας

Μια ανάρτηση της Αυγής που σχολίαζε είδηση για δεκάδες νέους τάφους για θύματα του κορονοϊού στις Σέρρες προκάλεσε αντιδράσεις, με αποτέλεσμα η εφημερίδα να ζητήσει συγγνώμη από το αναγνωστικό κοινό.

Αντιδράσεις προκάλεσε ανάρτηση της εφημερίδας «Αυγή» στο Twitter που αφορούσε την είδηση με τους νέους τάφους στις Σέρρες λόγω του κορονοϊού.

Το σχόλιο που συνόδευε το λινκ της είδησης «Κορονοϊός: Άνοιξαν 35 νέους τάφους στις Σέρρες» έλεγε «Ίσως χρειαστούν και άλλοι...».

Ανάρτηση Αυγής για τάφους κορονοϊού
© Φωτογραφία : Kostas Karamanlis/Facebook
Ανάρτηση Αυγής για τάφους κορονοϊού

Το σχόλιο αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε πολλούς χρήστες του Twitter, με την Αυγή να αποσύρει τη συγκεκριμένη ανάρτηση και να απολογείται.

«Ζητούμε συγγνώμη από το αναγνωστικό μας κοινό, καθώς νωρίτερα ανεβάσαμε (λόγω κεκτημένης ταχύτητας) ένα tweet με μια φράση, που δημιουργεί λαθεμένες εντυπώσεις σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία» ανέφερε σχετικά.

ΝΔ: Η Αυγή ξεπέρασε τον εαυτό της σε αθλιότητα

Ανακοίνωση επί του θέματος εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, αναφέροντας: 

«Σήμερα η Αυγή ξεπέρασε τον εαυτό της. Σε αθλιότητα. Δεν σέβονται ούτε την αγωνία των ανθρώπων, ούτε τον πόνο τους μπροστά στον ίδιο τον θάνατο. Σαν πολιτικές ύαινες περιμένουν θύματα μήπως και τραφούν πολιτικά. Η κοινωνία τους έχει γυρίσει την πλάτη, η Ιστορία θα τους καταγράψει στις μαύρες σελίδες της.»
Tags:
Twitter, Αυγή, εφημερίδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK