02:10 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1920)
0 11
Βρείτε μας

«Όσες κλίνες ΜΕΘ και να ανοίξουμε, με τον αριθμό των κρουσμάτων που βλέπουμε καθημερινά θα θέλουμε συνεχώς και παραπάνω» δήλωσε η καθηγήτρια Πνευμονολογίας Αναστασία Κοτανίδου.

Ασφυκτική είναι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στις ΜΕΘ των δημόσιων νοσοκομείων, σύμφωνα και με τα όσα περιέγραψε η καθηγήτρια Πνευμονολογίας και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, Αναστασία Κοτανίδου.

«Όσες κλίνες ΜΕΘ και να ανοίξουμε, με τον αριθμό των κρουσμάτων που βλέπουμε καθημερινά θα θέλουμε συνεχώς και παραπάνω» είπε η καθηγήτρια σε συνέντευξή της στο MEGA. 

Η ίδια σημείωσε πως υπάρχει η δυνατότητα να μετατραπούν και άλλες απλές κλίνες σε κλίνες ΜΕΘ για την κάλυψη των αναγκών στην περίθαλψη ασθενών με κορονοϊό.

Διέψευσε τις πληροφορίες περί διαλογής ασθενών που θα εισαχθούν σε κλίνη Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, ενώ σχολίασε και την είδηση για 11 νέα κρούσματα κορονοϊού στον Ευαγγελισμό.

Σημείωσε πως δεν κλείνει καμία κλινική του νοσοκομείου και συμπλήρωσε: «Όπως φαίνεται από την ιχνηλάτηση, συνήθως δεν κολλάει κανείς στον χώρο εργασίας, αλλά αλλού όπου δεν γίνεται πιστή τήρηση των μέτρων».

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1920)
Tags:
ΜΕΘ, κρούσματα, κρούσμα, Αναστασία Κοτανίδου, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK