23:44 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1920)
0 02
Βρείτε μας

Τη λειτουργία γραφείου ενημέρωσης για συγγενείς ατόμων που νοσηλεύονται με κορονοϊό ανακοίνωσε το νοσοκομείο Παπανικολάου.

Τη λειτουργία γραφείου ενημέρωσης για άτομα που έχουν νοσηλευόμενα μέλη της οικογένειάς τους με κορονοϊό, ανακοίνωσε το νοσοκομείο Παπανικολάου.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, η λειτουργία του γραφείου ξεκίνησε επειδή οι ασθενείς με κορονοϊό νοσηλεύονται κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: «οι συνθήκες νοσηλείας των συγκεκριμένων ασθενών χαρακτηρίζονται από απομόνωση από το οικογενειακό τους περιβάλλον και περιορισμούς στην επικοινωνία. Το Γραφείο Ενημέρωσης στελεχώνεται από τις κοινωνικές λειτουργούς του Νοσοκομείου και θα παρέχει ενημέρωση και κοινωνική στήριξη στο οικογενειακό περιβάλλον ασθενών που νοσηλεύονται επιχειρώντας να συμβάλλει στη διαχείριση της περιορισμένης επικοινωνίας μεταξύ τους που καθίσταται πρακτικά αδύνατη λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών».

Το ωράριο λειτουργίας του γραφείου είναι καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι.

Όσοι από τους πολίτες επιθυμούν να ενημερωθούν περαιτέρω, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2313 307214 ή να στείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση koinyp@gpapanikolaou.gr.

Οι υπεύθυνοι παράλλλα, απευθύνουν έκκληση προς όλους τους πολίτες μας να τηρούν τις οδηγίες ώστε να βοηθήσουν το σύστημα υγείας το οποίο πιέζεται.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1920)
Tags:
πανδημία, COVID-19, κορονοϊός, Θεσσαλονίκη, νοσοκομείο, Ελλάδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK