20:54 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση εντοπισμού των δύο νεαρών ανδρών τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί στην περιοχή Ράχης του δήμου Διρφύων της Εύβοιας.

Στο κέντρο Υγείας Ψαχνών μεταφέρθηκαν οι δύο νεαροί άνδρες των οποίων τα ίχνη είχαν χαθεί από το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή της Ράχης του δήμου Διρφυών Μεσσαπίων στην Εύβοια.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα evima.gr, οι δύο άνδρες, ηλικίας 24 και 27 ετών αντίστοιχα, είχαν μεταβεί το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή, προκειμένου να μαζέψουν μανιτάρια.

Ωστόσο, μετά από μερικές ώρες και ενώ δεν είχαν δώσει σημεία ζωής, σήμανε συναγερμός στις αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Τελικά, οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν από άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργου Ψαθά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών για προληπτικούς λόγους.

​Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αν και η περιοχή όπου χάθηκαν οι δύο άνδρες είναι δυσπρόσιτη, αυτό δεν εμπόδισε τους έμπειρους άνδρες της Πυροσβεστικής, που συμμετείχαν στις έρευνες με έξι μέλη και τρία οχήματα, να εντοπίσουν τους αγνοούμενους νεαρούς.

Tags:
Ψαχνά, αστυνομία, εκδρομή, μανιτάρια, Πυροσβεστική, έρευνες, αγνοούμενοι, δήμος Διρφύων - Μεσσαπίων, Εύβοια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK