06:22 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Προηγήθηκε χθες, Κυριακή, η εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για προκαταρκτική έρευνα για το αν έχουν παραβιαστεί τα μέτρα κατά του κορονοϊού στο «πάρτι» για τα γενέθλια του Δημήτρη Βερβεσού.

Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο πρόεδρος της Ολομέλειας Πειθαρχικών Συμβουλίων του ΔΣΑ για τυχόν ευθύνες σχετικά με το «πάρτι» γενεθλίων στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών από συνεργάτες του προέδρου του Δημήτρη Βερβεσού

Την πειθαρχική έρευνα για τους παρευρισκόμενους δικηγόρους θα διενεργήσει ο πειθαρχικός σύμβουλος Αθανάσιος Βαρλάμης, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ.

Η έρευνα για τον Δημήτρη Βερβεσό θα γίνει από το Πειθαρχικό του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά για λόγους κωλύματος, όπως και για έναν ακόμα δικηγόρο της Αθήνας που βρισκόταν στο χώρο του στης συνάθροισης και είναι επίσης σύμβουλος της διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας.

Σημειώνεται ότι ο κ. Βερβεσός έχει τεθεί στη διάθεση των πειθαρχικών οργάνων και έχει δηλώσει ότι θα καταθέσει τις απόψεις του όπου του ζητηθεί. 

Την Κυριακή, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί εάν έχουν παραβιαστεί τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι χθες προκλήθηκε σάλος μετά την ανάρτηση στα social media φωτογραφιών από τον εορτασμό των γενεθλίων του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Δημήτρη Βερβεσού, παρουσία αρκετών ατόμων.

​Ο ίδιος ο κ. Βερβεσός σχολιάζοντας το περιστατικό ανέφερε πως παριστάμενοι είναι συγγενείς του και εργαζόμενοι στο γραφείο του που του ευχήθηκαν στον Σύλλογο. Όπως αναφέρει, στο γραφείο του έχει μηχανήματα αποστείρωσης του αέρα, ενώ μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν ο γιος του και δύο ανιψιές του καθώς και συνεργάτες με τους οποίους έχει καθημερινή επικοινωνία.

Tags:
πειθαρχική επιτροπή, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK