07:40 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2485)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο εκπρόσωπος του Ιερώνυμου τόνισε ότι ακολουθείται η θεραπεία που ενδείκνυται και ότι ο Αρχιεπίσκοπος δεν θα δεχόταν ποτέ μια προνομιακή μεταχείριση.

Διαψεύδει ο διοικητής του Ευαγγελισμού και η διευθύντρια των ΜΕΘ του νοσοκομείου ότι ήρθε φάρμακο από την Αμερική και δόθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο που έχει νοσήσει με κορονοϊό.

«Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον Αρχιεπίσκοπο (τον Αλβανίας Αναστάσιο). Τα θεραπευτικά μέσα τα οποία ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και ευτυχώς ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει» δήλωσε σύμφωνα με την ΕΡΤ η διευθύντρια των ΜΕΘ Αναστασία Κοτανίδου.

Ο διοικητής του Ευαγγελισμούς Αναστάσιος Γρηγορόπουλος ζήτησε υπευθυνότητα και σοβαρότητα και σημείωσε ότι οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν είναι οι θεράποντες ιατροί. 

Σύμφωνα με την κα Κοτανίδου την Τρίτη δεν έγινε καμία εισαγωγή ασθενούς στον Ευαγγελισμό οπότε υπάρχουν ελεύθερα κρεβάτια.

Από την πλευρά του ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου, Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Χάρης Κονιδάρης, τόνισε ότι στον Αρχιεπίσκοπο χορηγήθηκε και χορηγείται η ενδεδειγμένη θεραπεία που ακολουθείται σε όσους έχουν μολυνθεί και ανήκουν σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα.

Τόνισε ότι ο Ιερώνυμος δεν θα δεχόταν ποτέ μια προνομιακή μεταχείριση για τη θεραπεία του τόσο λόγω της ιδιότητάς του όσο και λόγω του χαρακτήρα του.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2485)
Tags:
COVID-19, κορονοϊός, Αναστασία Κοτανίδου, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK