07:08 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Επικριτική ήταν η ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών σχετικά με το «πάρτι» στο γραφείο του Προέδρου Δημήτρη Βερβεσού.

Την αποδοκιμασία του εξέφρασε το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για το συμβάν στο γραφείο του προέδρου του Δημήτρη Βερβεσού υπογραμμίζοντας ότι η εικόνα που δόθηκε εκθέτει δυσεπανόρθωτα το δικηγορικό σώμα.

Προσθέτει ότι «στην παρούσα κρίσιμη υγειονομική συγκυρία το ΔΣ αποδοκιμάζει έντονα και απερίφραστα το περιστατικό, ιδίως στον βαθμό που έλαβε χώρα εντός των γραφείων του ΔΣΑ και εξέπεμψε εσφαλμένο μήνυμα προς τους δικηγόρους και την κοινωνία».

Επίσης, κάνει γνωστό ότι η ποινική και πειθαρχική διερεύνηση και αξιολόγηση του συμβάντος έχει αναληφθεί ήδη από τα αρμόδια ποινικά και πειθαρχικά όργανα.

«Σε κάθε περίπτωση, η τήρηση των επιβεβλημένων μέτρων υγειονομικής προστασίας είναι αυτονόητη υποχρέωση όλων, και κατά μείζονα λόγο των θεσμικών εκπροσώπων του δικηγορικού σώματος, λαμβανομένου επιπροσθέτως υπόψιν ότι μέχρι σήμερα σε όλους τους χώρους του ΔΣΑ έχει ληφθεί προσήκουσα μέριμνα, ώστε να τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας» καταλήγει.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα προκλήθηκε σάλος μετά την ανάρτηση φωτογραφιών στα social media από τον εορτασμό των γενεθλίων του Βερβεσού, παρουσία αρκετών ατόμων.

​Ο ίδιος σχολιάζοντας το περιστατικό ανέφερε πως παριστάμενοι ήταν συγγενείς του και εργαζόμενοι στο γραφείο του, που του ευχήθηκαν στον Σύλλογο και τόνισε πως στο γραφείο του είχε μηχανήματα αποστείρωσης του αέρα ενώ, μεταξύ των παρευρισκόμενων, ήταν ο γιος του και δύο ανιψιές του καθώς και συνεργάτες με τους οποίους έχει καθημερινή επικοινωνία.

Tags:
Μέτρα, ανακοίνωση, δικηγόροι, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, πάρτι, Δημήτρης Βερβεσός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK