Τη ζωή της έχασε μια 19χρονη που έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος το απόγευμα της Τρίτης στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Η κοπέλα, που επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στη διασταύρωση με την οδό Αγίου Κωνσταντίνου, παρασύρθηκε από μηχανή που οδηγούσε ένας 43χρονος.Η 19χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε ελαφρά.
Οι γονείς της 19χρονης, που μίλησαν στον ΑΝΤ1, κάνουν έκκληση σε όποιον είδε το περιστατικό να τους πει τι ακριβώς συνέβη.
«Όποιος έχει δει κάτι, να μην φοβάται, να πει την αλήθεια» ανέφερε ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας.
Τις συνθήκες του τροχαίου ερευνούν αστυνομικοί της Τροχαίας Γλυφάδας.
Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)