20:02 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 24
Βρείτε μας

Μετά από ανάρτηση που τη φωτογράφιζε αλλά δεν την κατονόμαζε, η τραγουδίστρια Δήμητρα Γαλάνη απάντησε σε ανάρτηση που την ήθελε να «διαλύει» συσσίτιο.

Απάντηση με ανάρτηση στο Facebook έδωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια Δήμητρα Γαλάνη, καθώς κατηγορήθηκε ότι κάλεσε τη Δημοτική Αστυνομία για να καταγγείλει συσσίτιο λόγω συνωστισμού.

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλο από τη δομή «Ο Άλλος Άνθρωπος» που χωρίς να την κατονομάζει, αλλά δίνοντας στη δημοσιότητα τα αρχικά της, έγραψε ότι μία ερμηνεύτρια κάλεσε την αστυνομία για να σταματήσει ο συνωστισμός που είχε δημιουργηθεί σε σημείο όπου μοιραζόταν φαγητό.

«Και εκεί που μοιράζαμε τσουπ περνάει ηλικιωμένη τραγουδίστρια αριστερού και καλά ρεπερτορίου με την τζιπάρα της και μόλις βλέπει τα κοριτσάκια που φοράγαμε μάσκες γάντια και αντισηπτικά στο χέρι βάζοντας στους ανθρώπους που περίμεναν και λέγοντάς τους να τηρούν τις αποστάσεις με ύφος 10 καρδιναλίων τους ρωτά αν έχουμε άδεια για αυτό που κάνουμε, να έρχονται οι άνθρωποι και να παίρνουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό δηλαδή, χρειάζεται άδεια για αυτό, και φεύγει μετριασμένη χωρίς να προλάβουμε να απαντήσουμε, και μετά από 4 λεπτά ακριβώς έρχονται 2 μοτοσικλέτες της δημοτικής αστυνομίας» έγραψε μεταξύ άλλων.

Η απάντηση της Δήμητρας Γαλάνη

Η ερμηνεύτρια απάντησε με τη σειρά της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook λέγοντας πως διαπίστωσε τη μεγάλη ουρά που είχε δημιουργηθεί και ζήτησε από μια κοπέλα από το συσσίτιο να μεταφερθεί η ουρά σε πιο μεγάλο δρόμο.

«Σήμερα το μεσημέρι, βγαίνοντας με το αυτοκίνητο για να πάω στον γιατρό μου, συνάντησα περισσότερα από 80 άτομα συγκεντρωμένα στην γωνία έξω από το σπίτι μου. Άλλοι ήταν σε σειρά και άλλοι ήταν μαζεμένοι σε μικρές παρέες. Ρώτησα μία κοπέλα για το τι συμβαίνει και με ενημέρωσε ότι η ίδια ήταν εθελόντρια και ότι στην απέναντι γωνία γινόταν διανομή συσσιτίου. Έκανα την βόλτα του τετραγώνου και διαπίστωσα ότι η ουρά αυτή είχε μεγαλώσει πολύ και γι’ αυτό επέστρεψα στο αρχικό σημείο όπου βρήκα μία άλλη εθελόντρια και την ενημέρωσα για αυτό που μόλις είχα δει, ότι δηλαδή επειδή είναι στενός ο δρόμος είχε μαζευτεί πολύς κόσμος και είχε δημιουργηθεί συνωστισμός. Της πρότεινα λοιπόν να τοποθετήσει την ουρά κατά μήκος της Μεγάλου Αλεξάνδρου που είναι μεγαλύτερος και φαρδύτερος δρόμος για να δημιουργηθεί μία μεγαλύτερη και σωστή ουρά» ανέφερε η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.
Tags:
αστυνομία, καταγγελίες, καταγγελία, Αθήνα, συσσίτια, Δήμητρα Γαλάνη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK