15:07 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2490)
0 03
Βρείτε μας

«Νομίζω ότι στη Βόρεια Ελλάδα μάλλον θα αργήσει το άνοιγμα. Η παρακολούθηση γίνεται μέρα με τη μέρα, δεν ξέρω πώς θα γίνει η άρση του lockdown με τόσα κρούσματα. Εδώ όλοι οι συνάδελφοι φωνάζουν να μη γίνει καμία άρση, καθώς δεν τηρούνται τα μέτρα» σημειώνει η Μίνα Γκάγκα.

Το άνοιγμα στη Βόρεια Ελλάδα θα αργήσει, όπως εκτίμησε η Διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής στο νοσοκομείο Σωτηρία, Μίνα Γκάγκα, αναφέροντας πως δεν τηρούνται τα μέτρα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κα Γκάγκα, η οποία βρίσκεται στην περιοχή, σημείωσε:

«Τα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας πιέζονται πάρα πολύ από τα κρούσματα. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, γιατί τα νοσοκομεία που έχουν 170 ή 180 κρεβάτια, αυτή τη στιγμή νοσηλεύουν 130-140 περιστατικά κορονοϊού. Είναι τρομακτικό το φορτίο που έχουν».

Αυτά τόνισε σχετικά με την εικόνα στα νοσοκομεία και ενημέρωσε για την προσωπική της άποψη σχετικά με τη μη άρση των μέτρων άμεσα. 

«Νομίζω ότι στη Βόρεια Ελλάδα μάλλον θα αργήσει το άνοιγμα. Η παρακολούθηση γίνεται μέρα με τη μέρα, δεν ξέρω πώς θα γίνει η άρση του lockdown με τόσα κρούσματα. Εδώ όλοι οι συνάδελφοι φωνάζουν να μη γίνει καμία άρση, καθώς δεν τηρούνται τα μέτρα». 

Όσον αφορά στην Αθήνα, η κα Γκάγκα σημείωσε πως η πίεση δεν είναι τόσο μεγάλη και «εμείς στο νοσοκομείο Σωτηρία έχουμε και κενές κλίνες ΜΕΘ και πολλές κοινές κλίνες COVID».

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2490)
Tags:
Βόρεια Ελλάδα, κρούσμα, κρούσματα, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK