04:54 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1110)
0 03
Βρείτε μας

Το «λουκέτο» σε όλες τις εκπαιδευτικές μονάδες της Ελλάδας, για όσο διάστημα εισηγηθούν οι ειδικοί, θα διατηρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο 31ο ετήσιο Greek Economic Summit, γνωστοποίησε πως η αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων της χώρας μας θα ισχύει για όσο διάστημα κρίνει θεμιτό η επιτροπή των λοιμωξιολόγων.

«Θα κρατήσουμε τα σχολεία κλειστά για όσο μας λένε οι ειδικοί, αλλά όταν γυρίσουμε στις φυσικές τάξεις, θα ξέρουμε ότι έχουμε πια την υποδομή για την ψηφιακή εκπαίδευση» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Αναφερόμενος στην τηλεκπαίδευση, υπογράμμισε πως «έναν χρόνο πριν, δεν θα πιστεύαμε πως καθεμία σχολική τάξη, από τα νηπιαγωγεία ως τα πανεπιστήμια, θα λειτουργεί ηλεκτρονικά», ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που στήριξαν την πρωτοβουλία.

Υπενθυμίζεται πως μεταξύ άλλων, ο κ. Μητσοτάκης αποκάλυψε πως θα διατηρηθεί το «λουκέτο» σε μπαρ και νυχτερινή διασκέδαση έως ότου η Ελλάδα λάβει το εμβόλιο και αρχίσει τους μαζικούς εμβολιασμούς.

«Κάποιες δραστηριότητες δεν θα λειτουργήσουν μέχρι να έχουμε το εμβόλιο. Για παράδειγμα, η νυχτερινή διασκέδαση. Δεν μπορούμε να έχουμε συνωστισμό σε μπαρ μέχρι να έρθει το εμβόλιο. Ίσως κάποια στιγμή είμαστε σε θέση να ανοίξουμε τα εστιατόρια με τη σωστή κοινωνική απόσταση. Σκεφτόμαστε επίσης το άνοιγμα του λιανεμπορίου, αλλά συγκεκριμένοι περιορισμοί θα ισχύουν μέχρι το εμβόλιο» σημείωσε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.
Θέμα:
Lockdown (1110)
Tags:
Κυριάκος Μητσοτάκης, lockdown, μαθήτρια, μαθήματα, μαθητές, μαθητής, δημοτικό σχολείο, άνοιγμα σχολείων, κλειστά σχολεία, σχολεία, σχολείο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK