15:31 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» θέλει τους επιχειρηματίες της χώρας δίπλα της αναφέρει η πρόεδρός της, Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη σε ανάρτησή της στο Twitter με αφορμή τη σημερινή διαδικτυακή εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.

Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, σημείωσε σε ανάρτησή της με αφορμή τη διαδικτυακή εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για τα 200 χρόνια από το 1821, ότι η Επανάσταση δεν θα είχε ευοδωθεί χωρίς την ελληνική εμπορική και επιχειρηματική τάξη η οποία «παρείχε τη βάση για την οργάνωση, στοχοπροσήλωση και το ιδεολογικό πλαίσιο του Αγώνα».

Στο πλαίσιο αυτό, η κα Αγγελοπούλου τονίζει πως η Επιτροπή «θέλει τους επιχειρηματίες της χώρας δίπλα της» ζητώντας τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις και «τη στήριξη μέσα από χορηγίες δράσεως».

«Η βούληση του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αθήνας να στηρίξει το έργο μας, μας δίνει μεγάλη χαρά» αναφέρει η κα Αγγελοπούλου.

Καταληκτικά υπογράμμισε ότι το 2021 αποτελεί μια συμβολική χρονιά που θα γιορταστεί με σεβασμό στην Ιστορία «τιμώντας τους ανθρώπους μας, αναδεικνύοντας τη χώρα μας αλλά και οραματιζόμενοι το μέλλον μας».

Tags:
επιχειρηματίας, επιχειρηματικότητα, Ελλάδα 2021, Γιάννα Αγγελοπούλου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK