08:27 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Δημήτρης Γιαννούλης, ή κατά κόσμον «Snik», αναδείχθηκε καλλιτέχνης της χρονιάς στην Ελλάδα για το 2020, σύμφωνα με το Spotify.

Η δημοφιλής μουσική πλατφόρμα Spotify πραγματοποίησε την ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει και ανέδειξε τον Snik ως τον Έλληνα καλλιτέχνη με τα περισσότερα streams.

Το χαρακτηριστικό κομμάτι του «Millionaire» από τον δίσκο «TopBoy» κέρδισε περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια κλικ στις μετρήσεις του Spotify.

Γενικότερα, η rap σκηνή είχε την τιμητική της φέτος καθώς στην κορυφαία δεκάδα με streams στην Ελλάδα... «φλεξάρουν» και άλλοι γνωστοί trappers, πέραν του SNIK, όπως ο Mad Clip, ο Light, ο iLLEOo, ο TOQUEL και ο FΥ.

Επίσης, οι trappers «σάρωσαν» και στη λίστα με τα τραγούδια που διαθέτουν τα περισσότερα streams, μεταξύ των οποίων τα ακόλουθα: «Drip» – SNIK, Mad Clip,
«Fimi» – Mad Clip, Josephine, «Pistoli» – Sin Laurent, TOQUEL, «Slang» – Light, Billy Sio & ATC Nico και «XILIOMETRA» – Mad Clip, Hawk, Light, Sin Laurent, Baghdad & Sapranov.

Από την πλευρά του, ο Snik, έστειλε το δικό του μήνυμα στα social media για τη φετινή του διάκριση, ευχαριστώντας τους fans του για το artist of the year 2020 στο spotify και «για το support που μου δίνετε όλα αυτά τα χρόνια».

«Δεν είμαι τόσο ενεργός τον τελευταίο καιρό στο Instagram και γενικά στα social media γιατί ξεκουράζομαι λίγο, είμαι στο στούντιο, κάθομαι λίγο στο σπίτι μου, το 2021 ξεκινάμε πάλι δυνατά. Την αγάπη μου» κατέληξε ο Snik.
Tags:
Spotify, τραγουδιστής, τραγούδια, τραγούδι, ράπερ, μουσικός, μουσική, Τραπ, Snik
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK