21:21 05 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1659)
0 0 0
Βρείτε μας

Θα αλλάξει και πάλι ο τρόπος με τον οποίο πραγματοποιούμε τα ψώνια μας εν μέσω lockdown καθώς από τις 15 Ιανουαρίου το click away αναμένεται να καταργηθεί.

Από τις 15 Ιανουαρίου το click away φέρεται να αποχωρεί από τις ζωές μας και σύμφωνα με πληροφορίες του Star θα αντικατασταθεί με το λεγόμενο «click in shop».

Πιο συγκεκριμένα, από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά θα κλείνουμε ραντεβού και θα μπαίνουμε μέσα στο κατάστημα όπου εν αντιθέσει με τώρα θα μπορούμε εντός του να δοκιμάσουμε το προϊόν που θέλουμε. Στη συνέχεια, θα το πληρώνουμε και θα φεύγουμε. 

Οσον αφορά τα μικρά συνοικιακά καταστήματα, θα επιτρέπεται μόνο ένα άτομο μέσα, το οποίο θα πρέπει προηγουμένως να έχει κλείσει το ραντεβού του.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μέσα στον Ιανουάριο δεν θα επτιραπεί το άνοιγμα της εστίασης και η μετακίνηση από νομό σε νομό ενώ δεν θα απαλλαγούμε και από την αποστολή μηνύματος για την μετακίνησή μας. 

Άνοιγμα σχολείων: Συνάντηση Κεραμέως με ειδικούς εντός της εβδομάδας

Σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, διευκρινίζοντας πως εντός της εβδομάδας θα συναντηθεί η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως με τους ειδικούς για να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις.

Ερωτώμενος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών εάν θα ανοίξουν τα σχολεία στις 8 Ιανουαρίου, ο κ. Πέτσας σημείωσε πως το άνοιγμά τους αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση.

«Προτεραιότητά μας είναι να ανοίξουν τα σχολεία. Το πώς θα ανοίξουν ή εάν θα αφορούν όλες τις βαθμίδες ταυτόχρονα αυτό θα του δούμε μετά τις συνεννοήσεις που θα γίνουν μεταξύ της υπουργού και των ειδικών και μετά θα υπάρξουν ανακοινώσεις».

Ωστόσο, το εάν θα ανοίξουν μαζί τα σχολεία όλων των βαθμίδων αναμένεται να αποφασιστεί.

Θέμα:
Lockdown (1659)
Tags:
λιανεμπόριο, COVID-19, κορονοϊός, αγορές, click away, lockdown
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK