16:53 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1073)
0 03
Βρείτε μας

H αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού εξήγησε γιατί τοποθετήθηκε δημόσια για τις θεωρίες συνωμοσίας για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Τους λόγους για τους οποίους τοποθετήθηκε δημόσια για τις θεωρίες συνωμοσίας στα social media από την πρώτη κιόλας ημέρα των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα, εξήγησε η νοσηλεύτρια Ελένη Πέτρακα.

Υπενθυμίζεται ότι η αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού και μέλος του Ινστιτούτου Υγείας με ανάρτησή της στο Facebook απάντησε στους ισχυρισμούς περί «φυσιολογικού ορού» που διακινούνται από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» η κα Πέτρακα τόνισε πως και στο παρελθόν είχε δει κι άλλα πράγματα που είναι «τερατουργήματα στο Facebook» γραμμένα με τη μορφή «ειδικών» αλλά  δεν είχε μπει στην ατέρμονη διαδικασία να απαντήσει σε «διαλόγους κωφών».

«Όμως το προχθεσινό ήταν πολύ σημαντικό, καθώς διακυβεύεται η εμπιοστοσύνη του κόσμου προς τον νοσηλευτή ή τον γιατρό» υπογράμμισε.

Σύμφωνα με την κα Πέτρακα, η χορήγηση των φαρμάκων γίνεται πάντα με τον ενδεδειγμένο τρόπο που μας δίνουν οι εταιρείες.

Εξήγησε το προπαρασκευαστικό στάδιο πριν χορηγηθεί το εμβόλιο στους πολίτες και πώς γίνεται η διάλυση με φυσιολογικό ορό. Όπως επισήμανε, σε κάθε μπουκαλάκι περιέχονται 5 δόσεις εμβολίου και δεν πρεπει να χαθεί ούτε μια δόση εμβολίου.

Δείτε τι δήλωσε η νοσηλεύτρια Ελένη Πέτρακα:

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1073)
Tags:
COVID-19, πανδημία, νοσηλεύτρια, κρούσματα, Pfizer, εμβόλιο, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK