03:05 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1067)
0 20
Βρείτε μας

Σύμφωνα με καταγγελία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, στο νοσοκομείο «Σωτηρία» αναβλήθηκε ο εμβολιασμός υγειονομικών και στη θέση τους εμβολιάστηκαν μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Την καταγγελία ότι αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος εμβολιασμός δεκάδων υγειονομικών στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και στη θέση τους εμβολιάστηκαν μέλη του υπουργικού συμβουλίου μετέφερε ο νευροχειρουργός, διευθυντής κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά και Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ), Παναγιώτης Παπανικολάου.

Ο ίδιος, μιλώντας σήμερα στον Real Fm, σημείωσε συγκεκριμένα ότι η καταγγελία έγινε από γιατρούς του «Σωτηρία» και διασταυρώθηκε, αναφέροντας ότι δεν εμβολιάστηκαν τουλάχιστον 20 υγειονομικοί που ήταν προγραμματισμένο να εμβολιαστούν. 

«Γιατροί του Σωτηρία καταγγέλλουν και διασταυρώθηκε αυτό ότι ακυρώθηκε ο σημερινός προγραμματισμένος εμβολιασμός δεκάδων υγειονομικών του νοσοκομείου και στη θέση τους ήρθαν με διάφορα πολυτελή αυτοκίνητα κάποιοι δεκάδες επίσημοι και εμβολιάστηκαν, οι οποίοι ανέφεραν ότι είναι μέλη του υπουργικού συμβουλίου» δήλωσε μεταξύ άλλων.  

Ακόμη, σε ανάρτηρή του στο Facebook, ο ίδιος ανέφερε: «Σήμερα 29/12 στο "Σωτηρία" (υποτίθεται ναυαρχίδα της χώρας στην μάχη ενάντια στην επιδημία από τον Μάρτιο) με άνωθεν εντολή αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος εμβολιασμός δεκάδων υγειονομικών και στην θέση τους εμβολιάστηκαν ισάριθμοι υπουργοί και παρατρεχάμενοι. Ντροπή σας κύριε Κικίλια».

 

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1067)
Tags:
κορονοϊός, εμβόλιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK