09:03 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2446)
0 01
Βρείτε μας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τακτική ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας σχετικά με την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας με την συμμετοχή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά.

Η τακτική ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Πιο συγκεκριμένα, στην ενημέρωση συμμετέχει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου και ο επίκουρος καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι στην ενημέρωση συμμετέχει και ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Σύμφωνα με την σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, στη χώρα μας καταγράφηκαν ακόμη 1.047 νέα κρούσματα του ιού και 58 θάνατοι. Οι διασωληνωμένοι ανέρχονται στους 458.

 

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2446)
Tags:
μέτρα προστασίας, κρούσματα, Υπουργείο Υγείας, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK