20:55 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2446)
0 05
Βρείτε μας

Για τις περιοχές που παρακολουθούνται στενά λόγο του επιδημιολογικού τους φορτίου μίλησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κάνοντας έκκληση για τήρηση των μέτρων προστασίας.

Το επιδημολογικό φορτίο δείχνει να επιμένει στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, στους δήμους Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Περιστερίου, Ιλίου και Αχαρνών καθώς και στην περιοχή του Ζεφυρίου του δήμου Φυλής. Παράλληλα, η επιδημία εμφανίζεται έντονα και στο νησί της Καλύμνου, σύμφωνα με όσα ανέφερε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Χαρδαλιάς κάλεσε τους κατοίκους ειδικά αυτών των περιοχών «παραμείνουν εξαιρετικά προσεκτικοί» ώστε να αποφευχθεί περαιτέρω διασπορά της επιδημίας.

Παράλληλα σημειώνεται ότι ο υφυπουργός ανακοίνωσε την παράταση του σκληρού lockdown σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα και περιοχές της Κοζάνης ενώ αίρονται τα μέτρα για τη Μάνδρα. Σε ότι αφορά την Τοπική Κοινότητα Θεσπιέων η επιδημιολογική κατάσταση φαίνεται βελτιωμένη και αύριο θα ληφθεί απόφαση για την πορεία των μέτρων. 

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2446)
Tags:
COVID-19, κορονοϊός, κρούσματα, Νίκος Χαρδαλιάς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK