06:20 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1067)
0 03
Βρείτε μας

Σε αυστηρό lockdown εισέρχεται, από την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, και για δέκα ημέρες, το χωριό Κέλλη του δήμου Αμυνταίου στη Φλώρινα, ενώ εξετάζεται το τι μέλλει γενέσθαι με τα μέτρα στις Θεσπιές.

Αύριο αναμένεται η απόφαση για την πορεία των περιοριστικών μέτρων στην Τοπική Κοινότητα Θεσπιέων του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας που ισχύουν μέχρι την Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο της σημερινής ενημέρωσης για τον κορονοϊό. 

Ο ίδιος ανέφερε, πάντως, ότι η κατάσταση δείχνει να βελτιώνεται και αύριο θα ληφθεί η απόφαση για το εάν τα μέτρα θα παραταθούν ή όχι. 

Παράλληλα, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι λόγω έντονου επιδημιολογικού φορτίου στο χωριό Κέλλη του δήμου Αμυνταίου στη Φλώρινα, αποφασίστηκε η επιβολή των ίδιων μέτρων που ισχύουν στην Τοπική Κοινότητα Θεσπιέων.

Τα μέτρα θα αρχίσουν να ισχύουν από αύριο Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου στις 06:00 το πρωί, και για δέκα ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, τα μέτρα που επιβάλλονται είναι τα εξής: 

  • Απαγόρευση της μετακίνησης εκτός των ορίων της Τοπικής Κοινότητας Θεσπιέων, εξαιρουμένης της μετακίνησης για λόγους υγείας.
  • Από τις 18:00 το απόγευμα έως τις 05:00 τα ξημερώματα απαγορεύεται οποιαδήποτε μετακίνηση πολιτών εντός της Τοπικής Κοινότητας.
  • Αναστέλλεται η πραγματοποίηση θρησκευτικών τελετών.
  • Αναστέλλεται η λειτουργία των καταστημάτων (λιανεμπορίου, clickaway κ.λπ.). 
Θέμα:
Lockdown (1067)
Tags:
lockdown, κορονοϊός, Νίκος Χαρδαλιάς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK