19:02 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2471)
0 03
Βρείτε μας

Στην καταγγελία του Γενικού Γραμματέα της ΟΕΝΓΕ, Παναγιώτη Παπανικολάου ότι στο νοσοκομείο «Σωτηρία» αναβλήθηκε ο εμβολιασμός υγειονομικών και στη θέση τους εμβολιάστηκαν μέλη του υπουργικού συμβουλίου απάντησε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Για «δημιουργία εντυπώσεων» έκανε λόγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς μιλώντας για την καταγγελία του Γενικού Γραμματέα της ΟΕΝΓΕ, Παναγιώτης Παπανικολάου, σύμφωνα με την οποία στο νοσοκομείο «Σωτηρία» αναβλήθηκε ο εμβολιασμός υγειονομικών και στη θέση τους εμβολιάστηκαν μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

«Για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις [...] σήμερα είχαν προγραμματισθεί να εμβολιασθούν 61 υγειονομικοί, 56 έχουν εμβολιαστεί. Οι πέντε από αυτούς δεν εμβολιάσθηκαν λόγω ενός προβλήματος προγραμματισμού και θα εμβολιασθούν αύριο το πρωί» είπε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων.

Στο πλαίσιο αυτό, σημείωσε πως όλα τα υπόλοιπα περί δεκάδων υγειονομικών που δεν εμβολιάστηκαν με άνωθεν εντολή «εξυπηρετούν άλλους σκοπούς και όχι την ίδια την αλήθεια».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, ο Γενικός Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ μιλώντας στον Real Fm, υποστήριξε πως η καταγγελία έγινε από γιατρούς του «Σωτηρία» και διασταυρώθηκε, αναφέροντας ότι δεν εμβολιάστηκαν τουλάχιστον 20 υγειονομικοί που ήταν προγραμματισμένο να εμβολιαστούν. 

«Γιατροί του Σωτηρία καταγγέλλουν και διασταυρώθηκε αυτό ότι ακυρώθηκε ο σημερινός προγραμματισμένος εμβολιασμός δεκάδων υγειονομικών του νοσοκομείου και στη θέση τους ήρθαν με διάφορα πολυτελή αυτοκίνητα κάποιοι δεκάδες επίσημοι και εμβολιάστηκαν, οι οποίοι ανέφεραν ότι είναι μέλη του υπουργικού συμβουλίου» δήλωσε μεταξύ άλλων. 

Σήμερα 29/12 στο "Σωτηρία" (υποτίθεται ναυαρχίδα της χώρας στην μάχη ενάντια στην επιδημία από τον Μάρτιο) με άνωθεν...

Δημοσιεύτηκε από Panagiotis G Papanikolaou στις Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020
Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2471)
Tags:
νοσοκομείο Σωτηρία, COVID-19, εμβολιασμός, κορονοϊός, Νίκος Χαρδαλιάς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK