04:48 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1058)
0 11
Βρείτε μας

«Δεν είχα ιστορικό αλλεργιών, οπότε δεν ήμουν φοβισμένη, ούτε και είμαι» είπε, μεταξύ άλλων, η 32χρονη ειδικευόμενη γιατρός στο νοσοκομείο «Αττικόν» που παρουσίασε αλλεργική αντίδραση στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Για την αλλεργική αντίδραση που εμφάνισε μίλησε η 32χρονη ειδικευόμενη γιατρός στο νοσοκομείο «Αττικόν» μετά τον εμβολιασμό της έναντι του κορονοϊού.

Η ίδια, μιλώντας στο Mega, έσπευσε να σημειώσει ότι «δεν είναι κάτι ανησυχητικό», καθώς όπως είπε, παρουσιάζονται αντίστοιχες αλλεργικές αντιδράσεις σε πολλά άλλα φαρμακευτικά σκευάσματα.

Σε ό,τι αφορά τα συμπτώματα που παρουσίασε η ίδια, όπως έγινε γνωστό, η 32χρονη είχε ταχυκαρδία και για αυτό τής χορηγήθηκαν αντισταμινικά φάρμακα.

«Είμαι καταβεβλημένη και κουρασμένη είμαι, γιατί έχω πάρει αντισταμινικά. Αυτά φέρνουν υπνηλία, δεν είναι κάτι μη αναμενόμενο» ανέφερε.

Να σημειωθεί ότι μετά την εκδήλωση της αλλεργικής αντίδρασης, η 32χρονη πέρασε τη νύχτα για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο. 

Παράλληλα, η ειδικευόμενη γιατρός έκανε γνωστό ότι δεν είχε ιστορικό αλλεργιών

«Δεν είχα και ιστορικό αλλεργιών, οπότε δεν ήμουν φοβισμένη. Ούτε και είμαι, ούτε φοβήθηκα. Ήταν κάτι συμπτώματα που ήταν αλλεργικής φύσεως» επεσήμανε.

Η 32χρονη γιατρός πλέον δεν χρήζει παρακολούθησης και θα συνεχίσει κανονικά τη δουλειά της στο νοσοκομείο.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1058)
Tags:
αλλεργία, γιατρός, Αττικό Νοσοκομείο, εμβόλιο, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK