17:06 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1142)
0 02
Βρείτε μας

«Υπάρχει ακόμα υψηλό ιικό φορτίο ειδικά στη Θεσσαλονίκη, που είναι απαγορευτικό για το άνοιγμα των σχολείων» δήλωσε ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου».

Τη Δευτέρα ξεκινούν οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, όπως τόνισε ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, Νίκος Καπραβέλος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, το πρωί της Τετάρτης, υπογράμμισε ότι ο εμβολιασμός είναι μια κορυφαία ιατρική πράξη και χαρακτήρισε ιστορική στιγμή της ανθρωπότητας το γεγονός ότι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα αναπτύχθηκαν τα εμβόλια κατά της COVID-19.

Όπως είπε, στην εντατική χρησιμοποιούνται χιλιάδες φάρμακα, κανένα δεν έχει την αποτελεσματικότητα και την επίδραση που έχει του εμβόλιο πάνω στην επιβίωση εκατομμυρίων ανθρώπων. 

Για το άνοιγμα των σχολείων, υπογράμμισε ότι «δυστυχώς χάσαμε πολύτιμο χρόνο και υπάρχει ακόμα υψηλό ιικό φορτίο, ειδικά στη Θεσσαλονίκη». Ενώ επισήμανε ότι στη συζήτηση για τα σχολεία θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη το ιικό φορτίο, που είναι απαγορευτικό.

«Στο Παπανικολάου όλες οι ΜΕΘ είναι γεμάτες. Έρχονται περισσότεροι με υποκείμενα νοσήματα. Η παραμικρή πίεση στο σύστημα υγείας είναι αφόρητη» σχολίασε.
Θέμα:
Lockdown (1142)
Tags:
COVID-19, ΜΕΘ, κρούσματα, πανδημία, εμβόλιο, lockdown, Θεσσαλονίκη, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK