22:43 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 22
Βρείτε μας

«Άγιο είχαμε και δεν μας κυβερνάει ο σύριζας», σχολιάζει καυστικά η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα.

«Ξαναχτύπησε» με τη γνωστή αιχμηρή της πένα η Έλενα Ακρίτα, σχολιάζοντας τις καταγγελίες γιατρού στο νοσοκομείο «Σωτηρία» ότι αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος εμβολιασμός υγειονομικών, προκειμένου να πάρουν τη θέση τους υπουργοί της κυβέρνησης, αλλά και τον «πόλεμο» που ξέσπασε με την αντιπολίτευση.

«Εμβολιάζουν τη Σάρα, τη Μάρα, την αδελφή της Σάρας, τον κουμπάρο της Μάρας κι έναν πρώην γκόμενο της Σάρας χρυσό παιδί. Άγιο είχαμε και δεν μάς κυβερνάει ο σύριζας», γράφει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων η γνωστή δημοσιογράφος σε ανάρτησή της στο Facebook.

Παράλληλα, αφού κάνει αναφορά στο περιστατικό στο νοσοκομείο «Σωτηρία» όπου «πετάχτηκαν» έξω υγειονομικοί εξαιτίας «κάθε ΝΔκράτη με πόστο», κάνει λόγο για «κλοπή» της θέσης των ηλικιωμένων, ενώ δεν διστάζει να σχολιάσει και την αναβολή του εμβολιασμού της Μαρέβα Μητσοτάκη, «μετά την κατακραυγή».

«Ποζάρουν στο φακό για να δώσουν το... καλό παράδειγμα. Και δεν καταλαβαίνουν πως καλό παράδειγμα θα έδιναν αν παραχωρούσαν τη σειρά τους σε κάποιον που έχει ανάγκη το εμβόλιο», γράφει επίσης, παραθέτοντας παραδείγματα με ηγέτες άλλων χωρών.

«Άγιο είχαμε και δεν μάς κυβερνάει ο σύριζας. Άγιο είχαμε και δεν είναι ο Ξανθός, ο Παππάς και ο Τζανακόπουλος στα πράγματα», καταλήγει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά στην ανάρτησή της, η Έλενα Ακρίτα γράφει:

«Εμβολιάζουν τη Σάρα, την Μάρα, την αδελφή της Σάρας, τον κουμπάρο της Μάρας κι έναν πρώην γκόμενο της Σάρας χρυσό παιδί. Άγιο είχαμε και δεν μάς κυβερνάει ο συριζας. Στο νοσοκομείο Σωτηρία πετάνε έξω τους υγειονομικούς και δίνουν τη σειρά τους στον κάθε ΝΔκράτη με πόστο. Άγιο είχαμε και δεν μάς κυβερνάει ο σύριζας. Εμβολιάζονται νεότατοι άνθρωποι υπουργοί, διοικητές, στρατιωτικοί "κλέβοντας" έτσι την θέση νοσοκομειακών και ηλικιωμένων. Άγιο είχαμε και δεν μάς κυβερνάει ο σύριζας. Θα εμβολιαζόταν και η Μαρέβα Μητσοτάκη αλλά ο άλλος το μάζεψε πίσω μετά την κατακραυγή. Άγιο είχαμε και δεν μάς κυβερνάει ο σύριζας. Ποζάρουν στο φακό για να δώσουν το...καλό παράδειγμα. Και δεν καταλαβαίνουν πως καλό παράδειγμα θα έδιναν αν παραχωρούσαν τη σειρά τους σε κάποιον που έχει ανάγκη το εμβόλιο. Άγιο είχαμε και δεν μάς κυβερνάει ο σύριζας. Η πρωθυπουργός της Δανίας δηλώνει ότι ως νέος άνθρωπος θα περιμένει κανονικά τη σειρά της. Στη Γαλλία κανένας πολιτικός δεν εμβολιάστηκε, προηγήθηκαν υγειονομικοί, ηλικιωμένοι και οι έχοντες υποκείμενα νοσήματα. Στην Γερμανία, οι υπουργοί θα εμβολιαστούν στην κατηγορία χαμηλού ρίσκου, όταν έρθει η ώρα τους. Άγιο είχαμε και δεν μάς κυβερνάει ο σύριζας. Άγιο είχαμε και δεν είναι ο Ξανθός, ο Παππάς και ο Τζανακόπουλος στα πράγματα».
Tags:
COVID-19, κορονοϊός, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία, νοσοκομείο Σωτηρία, εμβόλια, εμβόλιο, εμβολιασμός, Έλενα Ακρίτα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK