12:52 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1073)
0 03
Βρείτε μας

Kυβέρνηση και επιτροπή λοιμωξιολόγων βρίσκονται σε συζητήσεις με σκοπό να προκύψει ένα σχέδιο σταδιακής άρσης ορισμένων περιορισμών του lockdown. Αναλυτικά τα σενάρια που επεξεργάζονται.

Σε δύσκολη εξίσωση εξελίσσεται η άρση του lockdown με κυβέρνηση και επιστήμονες να βρίσκονται σε διαβουλεύσεις για τη χαλάρωση κάποιων περιοριστικών μέτρων. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η κυβέρνηση θέλει να ανοίξουν τα σχολεία στις 8 Ιανουαρίου με το βήμα αυτό να αποτελεί τη σταδιακή έναρξη μιας φειδωλής άρσης των περιορισμών. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου αναμένεται να ξεκινήσουν τα ψώνια μέσω ραντεβού όπου εντός του καταστήματος θα μπορούμε να δοκιμάσουμε τα ρούχα. Οι πιθανές ημερομηνίες για την έναρξη αυτού του μέτρου είναι στις 11 ή στις 18 Ιανουαρίου.

Στη συνέχεια, στις 20 Ιανουαρίου, είναι πιθανό να ξεκινήσει η μετακίνηση από νομό σε νομό καθώς στην κυβέρνηση θέλουν να υπάρχει δύο εβδομάδες απόσταση από το άνοιγμα των σχολείων, για να δουν τα επιδημιολογικά αποτελέσματα που θα φέρει.  

Καταληκτικά, σε ό, τι αφορά την εστίαση τα θέατρα και το σινεμά, οι ίδιες πληροφορίες προβλέπουν το άνοιγμά τους από το τέλος Φεβρουαρίου και έπειτα όπου θα έχει προχωρήσει και ο εμβολιασμός του πληθυσμού.

Θέμα:
Lockdown (1073)
Tags:
κατάστημα εστίασης, εστίαση, λιανεμπόριο, κλειστά σχολεία, σχολεία, κρούσματα, lockdown, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK