07:44 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε δημοσιεύσει τα στοιχεία της άτυχης γυναίκας μετά από αίτημα των οικείων της, «καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο».

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση της 38χρονης Lin Qiu Yun, καθώς την Πέμπτη (31/12) ταυτοποιήθηκε το πτώμα που είχε εντοπιστεί σε βαλίτσα στην περιοχή Βίλια Αττικής.

Και ενώ τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρχές, το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο είχε δημοσιεύσει τα στοιχεία της, μετά από αίτημα των οικείων της, «καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο», εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της αδικοχαμένης γυναίκας.

«Η Lιn Qiu Yun είχε εξαφανιστεί στις 17.10.2020, από την περιοχή του Μεταξουργείου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και στις 24.10.2020 προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο», αναφέρεται στην ανακοίνωση, μέσω της οποίας τονίζει ότι θα είναι δίπλα στην οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί.

Στη συνέχεια, αφού «παρακαλεί για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης», καταλήγει:

«Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται. Το Χαμόγελο του Παιδιού στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων».
Tags:
βαλίτσα, ανακοίνωση, νεκρή, Χαμόγελο του Παιδιού
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK