20:05 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Αν και οι δρόμοι της χώρας ήταν άδειοι κατά την αλλαγή του έτους, οι ουρανοί φωτίστηκαν από τα πυροτεχνήματα και οι πόλεις εντυπωσίασαν με τους στολισμούς τους.

Με έναν εντυπωσιακό στολισμό, ειδικούς φωτισμούς σε διάφορα μέρη της πόλης και με πυροτεχνήματα υποδέχθηκε ο Δήμος Αθηναίων το νέο έτος.

Για αυτό το εντυπωσιακό σόου είχε προετοιμάσει τους πολίτες ο δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος πριν από την αλαγή του έτους, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό του OPEN και συμβούλευσε τους κατοίκους, οι οποίοι δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν εξαιτίας των περιορισμών στην κυκλοφορία, να κοιτάξουν στον ουρανό.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος: «Θέλουμε να είναι κάτι διαφορετικό που θα μας φέρει πιο κοντά παρότι είμαστε μακριά, νομίζω ότι θα είναι μία αλλαγή χρόνου που θα τη θυμόμαστε γιατί δεν είναι η τυπική».

​Όσον αφορά στον στολισμό της Αθήνας, ο Κώστας Μπακογιάννης είπε: «Καταφέραμε να απλώσουμε το φωτισμό όσο γίνεται περισσότερο μέσα στην πόλη, 35 γειτονιές έχουν χριστουγεννιάτικα δέντρα για πρώτη φορά».

Ο ερχομός του νέου έτους στη Θεσσαλονίκη

Με παρόμοιο τρόπο υποδέχθηκε το 2021 και η Θεσσαλονίκη αφού κατά την αλλαγή του έτους ο ουρανός της συμπρωτεύουσας φωτίστηκε από τα πάμπολλα πυροτεχνήματα που φώτισαν την πόλη.

Όπως όλοι οι κάτοικοι της χώρας, έτσι και οι Θεσσαλονικείς, όπως φαίνεται και από το βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα voria.gr, απόλαυσαν το θέαμα από τα παράθυρα και τα μπαλκόνια των σπιτιών τους, αφού βρίσκεται σε εφαρμογή το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK