23:21 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1058)
0 10
Βρείτε μας

Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο υποδιοικητής του Θριασίου νοσοκομείου, ο οποίος είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, δεν υπάρχει συσχέτιση του εμβολιασμού με τη λοίμωξη που εμφάνισε.

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας ο υποδιοικητής του Θριασίου νοσοκομείου, ο οποίος εμφάνισε συμπτώματα λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο 54χρονος δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, υποβλήθηκε σε τεστ για κορονοϊό, το οποίο ήταν αρνητικό, ενώ την περασμένη Κυριακή είχε εμβολιαστεί.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς και την Πρωτοχρονιά κρίθηκε επιβεβλημένη η διασωλήνωσή του καθώς διαγνώστηκε αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω της λοίμωξης.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, δεν υπάρχουν βάσιμα στοιχεία για συσχέτιση του προβλήματος υγείας του υποδιοικητή του Θριάσιου νοσοκομείου με τον εμβολιασμό. 

Όπως επισημαίνεται, ο 54χρονος εμβολιάστηκε και εξετάστηκε το ιστορικό του για αλλεργίες, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και δεν υπάρχει συσχέτιση του εμβολιασμού με τη λοίμωξη που εμφάνισε.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1058)
Tags:
ΜΕΘ, διασωληνωμένοι, νοσοκομεία, Υπουργείο Υγείας, COVID-19, πανδημία, εμβόλιο, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK