11:26 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Συγκινημένη από τη μεγάλη συμπαράσταση του κόσμου δηλώνει η 34χρονη Ιωάννα που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι τον περασμένο Μάιο στην Καλλιθέα.

Συγκινημένη από το μεγάλο ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση του κόσμου είναι η 34χρονη Ιωάννα, που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι τον περασμένο Μάιο στην Καλλιθέα. 

Σύμφωνα με την εκπομπή T-Live στον Alpha το μεσημέρι της Κυριακής, η 34χρονη δήλωσε συγκινημένη για την πρωτοβουλία της επιχειρηματία Αννίτας Ναθαναήλ, να πραγματοποιήσει, μέσω μεγάλης διαδικτυακής πλατφόρμας, εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα για τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες χρειάζεται να υποβληθεί το θύμα της επίθεσης με το βιτριόλι.

«Είμαι πολύ συγκινημένη από την πρωτοβουλία και τη στοργή της Αννίτας Ναθαναήλ. Με έχει προσεγγίσει με τις καλύτερες προθέσεις. Είναι πολύ γλυκιά απέναντί μου, υποστηρικτική και προστατευτική. Με βοηθάει πολύ και ψυχολογικά με την αισιοδοξία και τη δυναμική της. Όλο αυτό είναι συγκινητικό από μία τόσο επιτυχημένη γυναίκα αλλά κι έναν όμορφο άνθρωπο» δήλωσε η 34χρονη, σύμφωνα με την εκπομπή.

«Επίσης, είμαι πολύ συγκινημένη από τη συμπαράσταση, την προσφορά και τις ευχές του κόσμου» σημείωσε.

Επισημαίνοντας ότι «ακόμα και παιδιά 16 χρόνων μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε: "Είμαι 16 ετών, συγγνώμη δεν μπορώ να συνεισφέρω οικονομικά, αλλά ήθελα να σου πω πως σε σκεφτόμαστε, σε αγαπάμε, έχουμε συγκλονιστεί και σου ευχόμαστε γρήγορα να γίνεις καλά και να τα καταφέρεις».

Με την 34χρονη να τους απαντά ότι «δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθουν άσχημα και ότι τα μηνύματα συμπαράστασης είναι εξίσου σημαντικά για εμένα και μου δείχνουν πως παρόλο που βιώνω την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μου, εξαιτίας του φθόνου και της κακίας ενός ατόμου».

Tags:
πλαστική επέμβαση, χειρουργείο, νοσοκομείο, Καλλιθέα, επίθεση, βιτριόλι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK